jueves, junio 29, 2006

PSICO-FRIKIE




Circula per la red, un personatge curiós. Porta una vida aparentment normal... amic dels seus amics, bon pare i marit atent (suposo). Sempre ha estat un personatge de cervell inquiet, gens conformista. Així doncs, un bon dia, va l'home i se'ns posa a estudiar psicologia.
Va suar la carrera, cal dir-ho, però poc a poc es va anar empapant d'una estranya poció màgica. Els seus amics vam anar notant que el seu vocabulari i expresions anaven canviant.... el seu comportament també era tema de debat arreu.... s'estava transformant... havia nascut el PSICO-FRIKIE !!!!!!!!!
Aneu en compte, sembla una persona ben normal.... amb qui tenir una conversa ben interessant... que sempre us aportarà noves visions a les vostres idees i mal de caps.... però de sobte apareixerà aquella mirada perduda, les galtes vermelles.... pujarà el volum del transistor..... i farà que us ho passeu millor que mai !!!!!!!!

Gràcies Nin.

3 Comments:

Blogger KidNova said...

Des del punt de vista d'un dels "enculats" pel Psico-Friki vull dir que no va ser tant traumàtic com sembla en la foto, actualment estic en tractament i ho porto molt bé.

En McTuti es un bon company de viatge pels camins que ens toquen caminar avui en dia, de vegades de cara amunt amb le cel ben negre amenaçant tempesta i de vegades pel dolç camí que ens porta ala nostres llocs on ens hi agrada anar ben acompanyats.

I'm a poet!

9:24 p. m.  
Blogger McTutacara said...

JA JA JA!!! Molt bones les fotos nin!! En vull una còpia, si us plau.
Ja recordo la situació, les víctimes ni es van assabentar que els fèiem les fotos amb aquestes posturilles, ells estaven per l’ordinador portàtil i no tenien ni idea de que els estàvem fotografiant. En la meva defensa he de dir que duia un grau d’alcoholèmia considerable, tot i que, de ben segur, sense ni una gota de Vodka amb taronjada també hauria fet lo mateix...
Gràcies a tu nin!!
Lo PSICO-FRIKIE

10:58 p. m.  
Blogger KidNova said...

Eiii, un post nou sobre lo surftero que ets no estaria malament, ep que només és una suggerència

6:12 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home