jueves, octubre 05, 2006

Una recepta ben fàcil





i en un sol pas.... només cal anar a la Festa Major d'Alforja... i comptar amb petites col·laboracions....

Toni: Pebrots i cebes de l'hortet i espàrregs collits el dia abans... i el vi.

Belis: Foie del Delta, llonganissa, butifarra negre i blanca, conill, l'estudi... i bons consells.

Montse: Ceps frescos

i la gana... Marc Tatoo Callos, Eva Brompton Ramos, Paulina Supersticious, Juanito Silvatore, el Pupes Serrutxo i Uñas de Mármol Jo...... sense ells, no només hagués sigut possible igualment, sinó que en podria haver menjat tota la setmana.

6 Comments:

Blogger McTutacara said...

NIN!! si eren tots al Bar Flanxo menjant cafè amb llet i madalenes!! Encara en devia sobrar pel dilluns, no?

2:55 p. m.  
Blogger Maiol said...

Van esmorçar bé... pq es pensaven que l'arròs i la ressaca eren incompatibles... i a sobre es van perdre les matines... de quin poble deuen ser?

3:22 p. m.  
Blogger etaca said...

i a la 1 del migdia! si no s'ho van acabar no mereixen que ens en facis més, amb la pinta que fa....

4:57 p. m.  
Blogger KidNova said...

T'has deixat l'ingredient més important: La paella dels meus sogres, acostumada com està de fer els millors arrossos de la provincia lo demès es cosir i cantar!!

El pròxim arròs al delta, que aquest any jo encara no hi he anat!!

Au!

6:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

i la paella?

9:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si si.... tu vas anar a les matines pel simple fet que no et van deixar anar a dormir...

i que passa que l'arròs el vas fer tu sol o és que t'agrada molt sortir a les fotos?¿?¿
(però segur que no tan com a mi!!)

2:04 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home