Una recepta ben fàcil
i en un sol pas.... només cal anar a la Festa Major d'Alforja... i comptar amb petites col·laboracions....
Toni: Pebrots i cebes de l'hortet i espàrregs collits el dia abans... i el vi.
Belis: Foie del Delta, llonganissa, butifarra negre i blanca, conill, l'estudi... i bons consells.
Montse: Ceps frescos
i la gana... Marc Tatoo Callos, Eva Brompton Ramos, Paulina Supersticious, Juanito Silvatore, el Pupes Serrutxo i Uñas de Mármol Jo...... sense ells, no només hagués sigut possible igualment, sinó que en podria haver menjat tota la setmana.
6 Comments:
NIN!! si eren tots al Bar Flanxo menjant cafè amb llet i madalenes!! Encara en devia sobrar pel dilluns, no?
Van esmorçar bé... pq es pensaven que l'arròs i la ressaca eren incompatibles... i a sobre es van perdre les matines... de quin poble deuen ser?
i a la 1 del migdia! si no s'ho van acabar no mereixen que ens en facis més, amb la pinta que fa....
T'has deixat l'ingredient més important: La paella dels meus sogres, acostumada com està de fer els millors arrossos de la provincia lo demès es cosir i cantar!!
El pròxim arròs al delta, que aquest any jo encara no hi he anat!!
Au!
i la paella?
Si si.... tu vas anar a les matines pel simple fet que no et van deixar anar a dormir...
i que passa que l'arròs el vas fer tu sol o és que t'agrada molt sortir a les fotos?¿?¿
(però segur que no tan com a mi!!)
Publicar un comentario
<< Home